Váltson társasházkezelőt/közös képviselőt egyszerűen, bármikor!

A közös képviselő/társasházkezelő váltást mindenki egy bonyolult és nyűgös dolognak látja, pedig ez ilyen egyszerű:

A tulajdonosok 1/10-ének aláírása szükséges egyetlen nyomtatványon. Ezután csak tértivevényes levél formájában postára kell adni a jelenlegi közös képviselőnek, aki a levél átvétele után 30 napon belül köteles összehívni a közgyűlést a napirendi pontoknak megfelelően.
A közgyűlésen a jelenlévő tulajdonosok 51%-a eldöntheti ezt a kérdést.


Ön elégedett a közös képviselőjével/társasházkezelőjével?

Ha igen, akkor kérem, ne olvassa tovább ezt az oldalt. Egy jól bevált társasházkezelő leváltását - felelősséggel - még akkor sem javasolnám, ha egyébként üzleti érdekem ezt megkívánná. Egy jó társasházkezelő aranyat ér. Első tanácsunk az, hogy ne cserélje le egy szebb ígéretért.

Ha viszont a következő kérdéseink, vagy azok nagyobb része foglalkoztatta már Önt is, akkor mindenképp figyelmébe szeretné ajánlani szolgáltatásunkat. Nem elégedett a jelenlegi közös képviselővel? Kíváncsi, hogy a társasházban ahol Ön lakik, hányan szeretnének még közös képviseletet váltani? Ingyenesen felmérem!

Ön rendszeresen megjelenik a lakógyűléseken, de javaslataival, ötleteivel, zárt kapukon dönget? Nem tudja, mennyi az egyenlege? Nem ad a képviselő elszámolást, vagy érthetetlen? Senki sem érti, miért ennyi a közös költség? Nincs meg a társasház pénze? Vagy nem jelenik meg ugyan a lakógyűléseken, de érzi, hogy a társasház ügyei rossz irányba mennek? Közös költség befizetései nem látszanak a ház állapotán, és nem érti, mire megy el a közös pénz? Mindenre az a válasz, hogy nincs rá pénz? Megkérdezte már Önt közös képviselője, hogy milyen fejlesztésnek, beruházásnak, felújításnak örülne a legjobban? Úgy érzi, hogy az Ön elé terjesztett költségvetési javaslatok közül a kisebbik rosszat kénytelen elfogadni? Pályázott már a ház valamilyen felújítási támogatásra? Van az Önök házának öt évre előre meghatározott kezelési terve, vagy csak úgy sodródnak évről-évre? Egyes tulajdonosok nem fizetik a közös költséget és a képviselő nem tesz semmit? Kérdezni szeretne, de nincsen kitől? A képviselőt nem, vagy csak ritkán látták? Parkolóhelyet bérelne, venne? Gond van a bérlővel? Nem tudja, hol kell leolvasni a mérőórát? Nem vitték el a szemetet? Nem nyílik az ajtó? Nem világítanak a lámpák? Nem működik a lift? Nem jó a kaputelefon? Nem működik a fűtés? Nincs meleg víz? Koszos a lépcsőház? Büdös a szeméttároló? Nincs lenyírva a fű? Nincs kint a neve a postaládán? Nem tud kinek szólni, ha baj van?! HOL A KÖZÖS KÉPVISELŐ, A GONDNOK, A GÉPÉSZ , A TAKARÍTÓ, A PORTÁS, A KERTÉSZ? Érthető az aggodalma. Ideje váltani! Bízza szakemberekre társasházát kockázat nélkül!

Vajon mennyit ér egy olyan közös képviselő, társasházkezelő, könyvelő, akinek a megbízatása idején a társasház ügyei jó irányba haladnak? Ha elhivatott közös képviselőre, szakemberre bízzák házuk ügyeit, annak ára van. Ez az ár azonban csak a töredéke annak az árnak, amit akkor lesznek kénytelenek megfizetni, ha olcsó, ám hozzá nem értő közös képviselőre bízzák a társasházuk kezelését! 

Közös-képviselő váltás, gyorsan, egyszerűen? Nálunk ez lehetséges! Egyedi árakkal? Nem probléma! Az árak elvárásoktól, és munkától függően változhatnak. Kérjen ajánlatot e-mailben!